Voor de webversie, klik hier.
Bouwt u mee aan het advies van de toekomst?

U kunt het woord eindtoets misschien even niet meer horen. En dat begrijpen we ook nog. De keuzes voor dit jaar zijn gemaakt, even rust, hoor ik u zeggen. Toch hebben we nog een belangrijke vraag voor u. En die is: mogen wij u vragen mee te doen met de proefafname van de AMN Eindtoets voor 2018?

Maar voordat we op die vraag verder ingaan, eerst een toelichting op die integrale beoordeling. Wat bedoelen we daarmee? En hoezo advies van de toekomst?

AMN biedt het PO twee instrumenten. De AMN Eindtoets is het ene, Aansluiting PO-VO is het andere. Met Aansluiting kijken we op een integrale manier naar de ontwikkeling van kinderen en geven u daarmee een objectivering en onderbouwing van UW schooladvies.
De AMN Eindtoets geeft vervolgens op gedegen wijze, in maximaal 4 uur, een officieel schooladvies. Wanneer u met de AMN Eindtoets gaat werken, kunt u Aansluiting PO-VO gratis inzetten!

Vindt u het ook belangrijk om naar het totale beeld van de leerling te kijken? Dan is het van belang om deel te nemen aan de grote steekproef, zodat we opnieuw door de keuring van de Expertgroep komen. Kortom: meedoen met de steekproef voor de AMN Eindtoets 2018 is investeren in een gedegen onderbouwing van uw eigen schooladvies. Bovendien helpt u op die manier om tot een professionele adaptieve toets te komen.

Uiteraard ondersteunen wij u waar we maar kunnen. Onvoldoende computers? Een internetverbinding die niet al te stabiel is? Wij lossen het voor u op, zodat u moeiteloos mee kunt doen aan de steekproef. Een mooie manier om eens op ontspannen wijze kennis te maken met onze manier van digitaal toetsen.

Mogen we een afspraak met u maken?

Klik hier om u aan te melden voor één van de regiobijeenkomsten over de AMN Eindtoets en Aansluiting.

U ontvangt deze e-mail van AMN, De Wetstraat 1, 6814 AN Arnhem.
T: 026 355 7333 E: info@amn.nl W: www.amn.nl afmelden